År 2012 vann familjen Berglund en tävling anordnad av tidningen Vi i villa där deras badrum utsågs till ”Sveriges fulaste badrum” och vinsten var då en totalrenovering till ett värde av 45 000 kronor, så nu fyra år senare är badrummet allt annat än fult – tack vare att man tog sig tid att renovera.

Badrum lyxigtOm man ska ge sig på en badrumsrenovering och bor i exempelvis Stockholmsområdet kan det vara en god idé att ta hjälp av en rörmokare i Bromma och Järfälla eller vart man nu bor. Eller så kan man hoppas på att vinna en tävling som ger en badrumsrenoveringen helt kostnadsfritt. Det var precis vad som hände familjen Berglund. År 2012 vann de nämligen en tävling som utsåg deras badrum till Sveriges fulaste badrum, och priset var just en renovering av badrummet till ett värde av 45 000 kronor – något som verkligen gav utdelning och nu är deras hem till salu.

Renoveringen totalförändrade badrummet

Sveriges fulaste badrum är ett minne blott, skriver Sundsvalls tidning och är först ut att rapportera om hur familjen som år 2012 korades till att äga just landets fulaste badrum inte längre kan använda sig av ”fulaste”-titeln för att beskriva badrummet idag. Precis som tidningen skriver kan man inte längre säga att badrummet är fult, det är helt enkelt något som inte längre stämmer, familjen använde nämligen prispengarna och har nu förvandlat badrummet helt och hållet – och nu är deras hem dessutom ute till försäljning, skriver Expressen, och chanserna är stora att de kammar hem storkovan och det tack vare badrummet. Tittar man i bildspelet som Vi i villa publicerat med både före- och efterbilder kan man tydligt se hur förvandlingen är total, så att inte gå med vinst i en försäljning är allt annat än troligt. Döm själv, klicka här för att komma till bildspelet.